Mes esame jauna ir patyrusi komanda, kuri gali jums ir jūsų projektams pasiekti gerų rezultatų paieškos sistemose. Turime didelę patirti optimizuojant svetaines taip, kad jos būtų rodomos kuo aukščiau paieškos rezultatuose ir jūsų projektas būtų aukščiau nei jūsų konkurentų.

Savo patirtį ir žinias kaupėme ilgus metus įvairaus konkurencingumo ir rinkų svetainėse. Savo klientams padėjome konkuruoti ir pasiekti gerų rezultatų tokiose nišose kaip interneto svetainių kūrimas, išvykstamasis ir vietinis turizmas, skelbimai, elektroninė prekyba, pažintys ir kt. optimizuodami svetainės tiek Lietuvos, tiek ir užsienio šalių rezultatų atvaizdavimui. Jeigu esate susidūrę su šiomis rinkomis neabejotinai žinote, kad jos yra vienos konkurencingiausių kiekvienoje šalyje.

Nors turime didelį žinių bagažo, tačiau tikime, kad gerų rezultatų galima pasiekti niekuomet nesustojant mokytis. Nuolatos plečiame savo žinių bazę tiek „Google“, tiek pasaulinio lygio specialistų rengiamuose seminaruose ir mokymuose, skaitydami begalę literatūros ir naujausių gerųjų praktikų apžvalgų.

Dirbdami ir tobulėdami su savo klientais, mes visuomet laikomės šių principų:

Skaidrumas. Visuomet pateikiame klientams realią situaciją ir tinkamai informuojame apie vieno ar kito projekto perspektyvas ir tokių perspektyvų realias kainas. Skirtingai nei dalis vengiame pilkųjų zonų ir neapibrėžtumo ir esame maksimaliai atviri su savo klientais.

Dėmesys. Visiškai nesvarbu kliento ar užsakymo dydis. Mes skiriame maksimalų dėmesį kiekvienam savo klientui ir jo užduotims, net jei jos yra itin mažos. Užduotys bus atliktos itin kokybiškai, o klientas visuomet gaus savalaikę ir aktualią informaciją. Jeigu negalime užtikrinti maksimalaus dėmesio – mes projekto tiesiog nesiimam.

Kokybė. Savo darbą atliekame kokybiškai. Siekiame kartu su klientu užsibrėžtų tikslų ir juos įgyvendiname vadovaudamiesi aukščiausios kokybės standartais. Jeigu abejojame ar galėsime darbą atlikti taip kaip nori klientas ir kokybiškai – darbų nesiimam.

Kviečiame ilgai nelaukus susisiekti su mumis ir mes drauge galėsime aptarti Jūsų poreikius ir mūsų galimybes būti Jūsų partneriais kelyje į sėkmę.